Imatge amb el conjunt de joies que els Mossos d'Esquadra van interceptar a uns homes detinguts per temptativa de robatori a Abrera. Imatge del …
Imatge amb el conjunt de joies que els Mossos d'Esquadra van interceptar a uns homes detinguts per temptativa de robatori a Abrera. Imatge del 16 de març de 2017 (horitzontal)

Detenen a Abrera quatre homes enxampats 'in fraganti' quan volien robar en un domicili

ACN Abrera.-Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dimarts 14 de març quatre homes d'edats compreses entre els 24 i 32 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força en un domicili d'Abrera (Baix Llobregat). Els fets van passar el mateix dimarts, al voltant de les 11 h, quan la policia estava fent un dispositiu de prevenció de robatoris i els agents van observar dos vehicles amb quatre persones a l'interior, les quals tenien actitud vigilant. Donada la situació, la policia va fer un seguiment discret, fins que van aparcar i de dins van baixar els quatre individus. Tres d'ells van accedir a un immoble mentre que el quart es va quedar fora de la porteria. La policia es va mantenir observant, fins que dos dels homes anaven a pujar al vehicle i els van aturar i escorcollar.

Durant l'escorcoll, la policia va trobar diverses eines utilitzades en robatoris amb força, com rossinyols i un plàstic tipus radiografia. Els homes també duien diverses joies i objectes presumptament acabats de sostreure, un espiell electrònic, dos telèfons mòbils i 800 euros en efectiu. Els altres dos individus, quan van veure la policia, van intentar fugir per separat, però un dels agents va interceptar un d'ells. En aquest cas, durant l'escorcoll la policia va localitzar un mitjó ple de joies i dos telèfons mòbils. Finalment, el quart integrant del grup va ser localitzat en un carrer proper. Els Mossos d'Esquadra els van detenir a tots quatre. Després de passar a disposició judicial, el magistrat en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut