Tunis

Detenen 33 familiars de Ben Ali i de la seva dona acusats de "crims contra Tunísia"

La televisó pública de Tunísia ha informat de la detenció de 33 membres de la família de Ben Ali i la seva dona com a sospitosos de cometre crims contra el país. Aquest mitjà de comunicació ha explicat que els arrestos s'han fet els últims dies, però no n'ha ofert les identitats. Sí, però, que ha mostrat les joies que els ha confiscat la policia. D'altra banda, el president interí de Tunísia, Foued Mebazaa, ha demanat confiança i ha promès trencar totalment amb el passat.

Actualitzat
33 familiars de l'exdictador de Tunísia Ben Ali i la seva dona han estat detinguts acusats de cometre crims contra el país, segons ha informat la televisió estatals. La policia els ha confiscat nombroses joies, rellotges i targetes de crèdit en els registres que han fet als detinguts.

D'altra banda, un grup de manifestants ha sortit aquesta nit al carrer a Tunís i ha desafiat el toc de queda. Ha estat un grup reduït de manifestants, que han expressat la seva protesta pacíficament. De fet, el toc de queda a Tunísia s'ha escurçat en dues hores i aquesta nit era la primera que començava més tard, a les vuit del vespre.

Aquesta situació més calmada contrasta amb la de les protestes de dies enrere. Ara, el país se centra a formar un nou govern, que la població reclama que estigui lliure de ministres del president derrocat Ben Ali. El president interí del país, Foued Mebazaa, ha promès un trencament total amb el passat.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut