Ral·li Dakar

Despres guanya la setena etapa del Dakar i acusa Coma d'un canvi de pneumàtic il·legal

Cyril Despres ha consolidat el seu liderat al Ral·li Dakar després d'imposar-se, per només 29 segons, a Marc Coma en la setena etapa del Dakar, disputada entre Iquique i Antofagasta. El francès i el pilot d'Avià han mantingut un dur frec a frec durant tota la jornada, que no s'ha decantat fins als darrers quilòmetres. S'ha de remarcar que Despres ha acusat el català d'un canvi de pneumàtic il·legal durant un tram d'enllaç. Coma ha assegurat que confia que les imatges de televisió confirmaran que es tracta d'una acusació sense fonament.

Actualitzat
A l'espera d'una decisió dels jutges, Marc Coma és ara mateix segon, tot i que a una hora de Despres. En cotxes, Carlos Sainz es manté al capdavant de la classificació. Aquest dissabte hi ha jornada de descans. Diumenge es disputarà la vuitena etapa, entre Antofagasta i Copiapó.

Pedrero i Pellicer es reivindiquen


Aquesta jornada de descans també és aprofitada per un bon grapat de pilots que, sense el suport dels equips oficials, manté la seva particular lluita al Dakar. És el cas del català Josep Pedrero i el castellonenc José Manuel Pellicer, que es mantenen en la desena i l'onzena posició, respectivament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut