Barcelona

Desplegament de 700 mossos i 200 controls en el dispositiu de trànsit de Cap d'Any

Falten poques hores per canviar d'any i Trànsit ja té a punt el tradicional dispositiu per controlar alcohol, substàncies d'estupefaents i velocitat. Els Mossos desplegaran 700 agents i 200 controls en punts estratègics de les carreteres, especialment a prop de zones d'oci. A més hi haurà 10 macrocontrols amb un forta presència policial que s'instal·laran a l'àrea metropolitana de Barcelona. Per no tenir ensurts, el Servei Català de Trànsit recomana la figura del conductor substitut per si no s'està en condicions de conduir.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra muntaran aquesta nit de Cap d'Any més de 200 controls d'alcoholèmia, de substàncies estupefaents i de velocitat a les carreteres catalanes. Aquests punts se situaran en punts estratègics de la xarxa viària catalana i especialment a prop de zones d'oci. D'aquests controls, una desena seran macrocontrols, és a dir, hi haurà un important desplegament policial. 

Durant la nit de Cap d'Any, la majoria de desplaçaments no acostumen a ser de llarg recorregut, i a més es fan per carreteres ja conegudes pel conductor. És per això que el Servei Català de Trànsit demana que no s'abaixi la guàrdia en aquests trajectes curts. A més, s'aconsella que hi hagi un conductor substitut per si no s'està en condicions de portar el vehicle.
Anar al contingut