Luis Fonsi i Daddy Yankee canten "Despacito"
Luis Fonsi i Daddy Yankee canten "Despacito"

"Despacito", el vídeo amb més reproduccions de la història de YouTube

El videoclip és a prop d'arribar als 3.000 milions de visites

RedaccióActualitzat

"Despacito" ja és el vídeo amb més reproduccions de la història de YouTube. El videoclip de l'èxit del 2017 ja acumula gairebé 3.000 milions de reproduccions al popular canal. Així, doncs, la cançó, que canten Luis Fonsi i Daddy Yankee, ha superat "See you again", de Wiz Khalifa i Chalie Puth, fins ara la més reproduïda.

 

Segons ha informat Youtube en un comunicat, "Despacito" ha batut el rècord en 203 dies, i no s'hi sumen les visites del remix de Justin Bieber, que per la seva banda acumula gairebé 500 milions de reproduccions.

 

 

Luis Fonsi ha celebrat el record, que ha qualificat d'"increïble", i ha destacat el paper de Youtube perquè "Despacito" hagi tingut un èxit global i "arribat a audiències de tot el món":

"Trencar el record del vídeo més vist de tots els temps a Youtube és realment increïble, no només per mi, sinó per la música llatina i la nostra cultura."

Per la seva banda, Daddy Yankee ha destacat els canvis en les regles i la indústria de la música, entre els que ha destacat el poder de Youtube:

"Trencar un record és aclaparador i sóc feliç de continuar inspirant altres a fer el mateix."

Aquest rècord arriba dues setmanes després que es convertís en el tema més reproduït de la història a través de les plataformes de streaming, el tema original i la versió de Justin Bieber acumulaven el 19 de juliol 4.600 milions de reproduccions.

També coincideix amb la dotzena setmana consecutiva al capdavant de la llista d'èxits Billboard dels Estats Units. "Despacito" és només a dues setmanes d'igualar "La Macarena", que l'any 96 es va convertir en la cançó en castellà que més temps ha estat al número u.

Luis Fonsi actua dissabte al Festival de Cap Roig amb totes les entrades venudes.

Anar al contingut