Sils

Desmunten una banda que falsificava Ferraris a Sils

La banda feia servir una nau d'aquest municipi de la Selva per fer imitacions de cotxes d'alta gamma

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha desarticulat una banda que es dedicava a falsificar cotxes de gamma alta en un taller de Sils, a la Selva. Els agents han detingut almenys dos dels membres de la banda, que treballaven al taller. En la intervenció policial s'han decomissat una desena de vehicles que ara són en dependències municipals. Els cotxes només tenen el xassís, però alguns porten el logotip de la marca Ferrari ben destacat. Hi ha rèpliques, per exemple, dels models Testarossa. Tots els vehicles eren imitacions.
 

 

Les investigacions apunten que els automòbils tunejats eren de gamma molt més baixa, i llavors creaven el xassis com si fos de gamma alta. Uns cotxes que després es venien a preus elevats als futurs propietaris.
 

No és la primera vegada que hi ha una actuació policial contra aquesta mena de delinqüents. El 2013 es van desmantellar dos tallers a Madrid i València on es feia el mateix, però no només amb Ferrari, sinó també amb altres marques, com Aston Martin. Aquests vehicles es venien després per internet a un preu d'un 40.000 euros, quan són cotxes de més de 200.000 euros. En aquest cas, els falsificadors no tan sols muntaven els automòbils, sinó que també els comercialitzaven.

Anar al contingut