Santa Perpètua de Mogoda

Desmantellen un grup acusat de simular accidents de trànsit per estafar asseguradores al Vallès Occidental

Després de més de dos anys i mig d'investigació, 7 persones han estat detingudes, i 49, imputades. En total, hi ha una vuitantena de persones implicades en el cas.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un grup especialitzat a simular accidents de trànsit per estafar companyies d'assegurances a la comarca del Vallès Occidental. Després de 2 anys i mig d'investigació s'han detingut 7 persones, i 49 han estat imputades, tot i que en el cas hi ha implicades una vuitantena de persones.

La investigació va començar el març del 2011 quan es va detectar un frau a Santa Perpètua de Mogoda. Els agents han pogut resoldre un total de 26 delictes d'estafa i 26 més de falsificació documental per accidents simulats totalment o parcialment. Han suposat uns beneficis superiors als 210 mil euros, i 9 companyies han estat perjudicades.

Els 3 caps de la trama buscaven persones amb dificultats econòmiques o amb deutes pendents per consum de drogues, als quals els oferien una part de la indemnització per participar en accidents de trànsit simulats. En algunes ocasions, les persones presentaven lesions reals, però no produïdes al lloc de l'accident.

La majoria de les estafes s'han fet a Santa Perpètua, però també a la Llagosta, a Mollet del Vallès, a Sabadell i a Barcelona.

 

Anar al contingut