Tarragona

Desmantellen a Tarragona una banda de lladres silenciosos que haurien comès 25 robatoris

Una investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès desmantellar a Tarragona una banda especialitzada en els anomenats robatoris silenciosos. En l'operació s'han detingut quatre persones, totes veïnes de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. La policia les acusa d'entrar als domicilis mentre els inquilins dormien. Segons ha pogut saber Catalunya Informació, en un mes haurien comès 25 robatoris. Tres dels detinguts ja han ingressat a la presó per ordre del jutge que porta el cas.

Actualitzat
La banda era extremadament activa i en un mes haurien comès, com a mínim, 25 robatoris en xalets i vivendes de municipis de les zones de l'interior del camp de Tarragona, majoritàriament a la zona de l'Alt Camp.

Els lladres podien actuar fins a tres cops en una sola nit. Actuaven amb els propietaris a l'interior de les cases quan dormien. Forçaven finestres i portes i s'enduien joies, petits aparells electrònics, diners i documentació bancària. Si tenien oportunitat fins i tot s'enduien cotxes de gamma alta. La mateixa banda feia servir llibretes bancàries i targetes per extreure diners o fer compres.

Els Mossos han pogut recuperar abundant material presumptament procedent dels robatoris.
Anar al contingut