Sabadell

Desmantellats dos grups especialitzats en robatoris de motos a les comarques de Barcelona

Els agents també han desmantellat un taller a Sabadell, on es desballestaven els vehicles. S'han recuperat vuit motocicletes i una furgoneta que utilitzaven els detinguts per transporta-les un cop robades.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat dues bandes molt actives especialitzades a robar motocicletes a les comarques de Barcelona. En l'operació, els agents també han desmantellat un taller a Sabadell, on es desballestaven els vehicles. S'han recuperat vuit motocicletes i una furgoneta que utilitzaven els detinguts per transporta-les un cop robades.

Els agents han localitzat el magatzem a la capital vallesana amb sis motocicletes robades i diverses peces d'altres motos desmuntades. El responsable del local, un jove de 27 anys i veí de Sabadell, ha quedat detingut. El seu presumpte còmplice, de 28 anys i veí de Polinyà, també s'ha identificat i imputat. Tots dos estan acusats de llogar el local per amagar les bicicletes sostretes i desballestar-les per vendre-les posteriorment per peces o en altres països.

En total, s'ha detingut quatre persones i se n'han imputat dues més, totes amb antecedents policials. L'operació continua oberta.

Anar al contingut