Barcelona

Desmantellat un taller il·legal presumptament dedicat a la compravenda de motos robades a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb agents de la Guàrdia Urbana, han desmantellat un taller il·legal al barri de Poblenou dedicat a una suposada compravenda de motos robades. El dispositiu es va iniciar a mitjans d'aquest mes a causa d'unes vigilàncies a la zona on la policia va fer evident les activitats il·legals que es realitzaven presumptament en aquest local de Barcelona.

Actualitzat
L'operació ha suposat la recuperació d'un total de 60 motocicletes, la gran majoria de les quals de tipus scooter i procedents de robatoris comesos a Barcelona i poblacions de l'àrea metropolitana. El material recuperat s'ha valorat en 150.000 euros. D'entre les peces recuperades, n'hi ha de motocicletes que constaven com a robades feia 10 anys, la qual cosa ha permès corroborar als investigadors que el taller podria haver estat desenvolupant aquesta activitat durant un llarg període de temps.

Segons ha informat la policia, un cop arribades al local, les motocicletes eren desmuntades i se n'utilitzaven les peces per a les reparacions dels clients que portaven a arreglar els seus vehicles que, en molts casos, desconeixien la procedència il·lícita del material.

El propietari del taller, de 43 anys d'edat i veí de Barcelona, ha estat detingut i el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs però amb una ordre d'allunyament del taller fins que acabi l'escorcoll policial. Dues persones més relacionades amb l'activitat delictiva del taller es troben en recerca.

Els Mossos ja han començat a contactar amb els propietaris de les motocicletes recuperades i a hores d'ara els esforços dels investigadors se centren a identificar les persones que subministraven els vehicles robats. No es descarten noves detencions en els propers dies o setmanes.
Anar al contingut