Barcelona, puntera en el consum de cocaïna, segons un estudi de l'Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies (EMCDDA)
Sitges

Desmantellat un grup de narcotraficants durant el Carnaval de Sitges

Els Mossos d'Esquadra els van detenir el dia que començava el Carnaval, amb la droga ja a punt per vendre

RedaccióActualitzat

Desmantellat un grup de narcotraficants, preparat per distribuir cocaïna durant el Carnaval de Sitges. Els Mossos d'Esquadra els van detenir el dia que començava el Carnaval, amb la droga ja a punt per vendre.

Quatre homes i una dona van ser detinguts per delicte contra la salut pública quan la policia els va comissar 50 grams de cocaïna, distribuïts en 30 paperines. Els registres es fa fer en un domicili al centre de Sitges i en una habitació d'hotel de la mateixa localitat.

Els detinguts amagaven les paperines a l'interior de telèfons mòbils. Tots van ingressar a la presó, excepte la cinquena detinguda, que va quedar en llibertat. Aquesta actuació forma part del dispositiu de seguretat amb motiu del Carnestoltes, que s'ha tancat sense incidents destacats.

En total, hi ha hagut 33 detinguts, la majoria per robatoris i furts. S'han recuperat 38 mòbils que havien estat sostrets. També es van aixecar unes 30 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i, de les 1.300 proves d'alcoholèmia fetes, 74 van donar positiu per alcoholèmia i 9 per drogues.

Anar al contingut