Hi havia 2.518 plantes de marihuana
Palau de Santa Eulàlia

Desmantellada una gran plantació de marihuana oculta a la ribera del riu Fluvià

Un helicòpter va localitzar des de l'aire la plantació d'una hectàrea i un campament amb tres tendes de campanya, on s'estaven els detinguts

RedaccióActualitzat

Detinguts tres veïns de la Bisbal d'Empordà que vigilaven una plantació de 8.500 metres quadrats, i en la qual hi havia més de 2.500 plantes de marihuana amagades, a la riba del riu Fluvià, a Palau de Santa Eulàlia.

Els Mossos van rebre el 7 de setembre informacions que avisaven d'una possible plantació de marihuana a la riba del Fluvià i van organitzar un dispositiu de vigilància.

Un helicòpter la va localitzar des de l'aire ja que la plantació tenia gairebé una extensió d'una hectàrea. Al costat hi havia un campament amb tres tendes de campanya, de les quals van sortir dos individus que, en veure l'helicòpter, van fugir en direcció al riu.

 

Els agents de l'helicòpter van aterrar al mig de la plantació i van veure com un tercer individu també intentava fugir, encara que va poder ser detingut. Poc després, els Mossos van localitzar i detenir les dues persones que havien fugit. En total, tres homes de 33, 34 i 35 anys acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. 

 

La plantació disposava d'un sistema de reg que utilitzava l'aigua del riu. Les plantes tenien una alçada de 2 metres i gran part s'estaven assecant penjades de branques d'arbres que envoltaven la plantació. 

Els Mossos van destruir in situ, prèvia autorització judicial, les 2.518 plantes intervingudes. 

Els detinguts, que acumulen deu antecedents policials, van passar divendres a disposició judicial. Ara es troben en llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera de judici.

Anar al contingut