Desfilada de Desigual a la Fashion Week de Nova York. (Foto: Reuters)
Desigual a la Mercedes Benz Fashion Week de Nova York. (Foto: Reuters)
Nova York

Desigual s'estrena a la Setmana de la Moda de Nova York i obre botiga a la Cinquena Avinguda

Desigual s'ha estrenat per primer cop en la Setmana de la Moda de Nova York. La firma catalana ha aconseguit ser la primera marca europea a obrir un certamen internacional de tal magnitud. La desfilada ha coincidit amb l'obertura de la nova botiga de la firma Desigual a la Gran Poma.

RedaccióActualitzat
La firma barcelonina Desigual s'ha estrenat per primer cop en la Setmana de la Moda de Nova York. Per la passarel·la han desfilat les propostes més atrevides, acolorides i amb aire mediterrani de la col·lecció primavera estiu. D'aquesta manera, la firma catalana aconsegueix ser la primera marca europea a obrir un certamen internacional de tal magnitud.

La desfilada coincideix amb l'obertura d'una altra botiga de la marca catalana de roba a la Cinquena Avinguda de Nova York. Amb una inversió total d'un milió de dòlars i feta en un temps rècord, tan sols cinc setmanes. L'obertura consolida la presència i l'expansió de la marca catalana al mercat americà. A la Cinquena Avinguda, Desigual haurà de competirà amb altres gegants del luxe i la moda.

A més de Desigual, a les passarel·les de Nova York també es podrà veurà la nova col·lecció del dissenyador Josep Font per a la firma Delpozo. Els novaiorquesos podran veure la desfilada de Custo, un habitual ja.

La Setmana de la Moda s'allargarà fins al pròxim 12 de setembre i es calcula que hi passaran unes 100.000 persones.
Anar al contingut