Jamie Brewer.
Jamie Brewer.
New York

Desfila per primera vegada una dona amb síndrome de Down a la Fashion Week de Nova York

És Jamie Brewer, una actriu que es va fer coneguda pel seu paper a la sèrie "American Horror Story"

RedaccióActualitzat

Jamie Brewer és una dona de 30 anys amb síndrome de Down que reconeix sentir-se molt orgullosa de ser un referent per a moltes joves. Jamie acaba de desfilar a la Fashion Week de Nova York.

S'ha convertit en la primera persona amb aquesta discapacitat que ho aconsegueix. Ella diu que amb la seva manera d'actuar les dones amb problemes similars pensaran: "Si ella pot fer-ho, nosaltres també".

Molts seguidors de series de televisió han reconegut a Jamie quan l'han vist a la Fashion Week, perquè aquesta no és la seva primera actuació davant del públic. Ja era coneguda pel seu paper a "American Horror Story". En aquesta ocasió, però, ha canvia el plató per la passarel·la i ha tingut l'ocasió de lluir un vestit de la dissenyadora Carrie Hammer.

L'objectiu de la iniciativa ha estat desmuntar una mica els estandards de bellesa que habitualment presenta el món de la moda i demostrar que les persones del carrer i altres col·lectius de la societat, com els discapacitats, també poden disfrutar del que ofereix aquest sector.

La dissenyadora Carrie Hammer sempre ha estat molt involucrada en organitzacions sense ànim de lucre i en associacions de Persones amb Discapacitat d'Estats Units. Per la seva banda, Jamie Brewer va impulsar una campanya per eliminar la paraula retardat de la legislació de l'estat de Texas.

Anar al contingut