Alguns veïns pintant cartells i sostenint pancartes en el tall de trànsit que s'ha fet a la carretera T-333, entre Arnes i Vall-de-roures. Imat…
Alguns veïns pintant cartells i sostenint pancartes en el tall de trànsit que s'ha fet a la carretera T-333, entre Arnes i Vall-de-roures. Imatge del 3 de novembre de 2017 (horitzontal)

Desenes de persones tallen la carretera T-333 a Arnes, al límit amb la franja aragonesa

ACN Arnes.-Una quarantena de veïns, sobretot d'Arnes i Horta de Sant Joan (Terra Alta), han tallat aquest divendres, a primera hora de la tarda, la carretera T-333, que uneix Arnes i Vall-de-roures (a la comarca aragonesa del Matarranya). Durant tres quarts d'hora s'ha aturat el trànsit en el pont on fa uns dies van aparèixer pintades a l'asfalt unes tisores gegants retallant una línia de punts, en el límit dels dos termes municipals. La protesta s'ha dissolt quan s'han personat al lloc agents del Mossos d'Esquadra i han demanat la identificació dels manifestants. Els veïns han mostrat pancartes exigint la llibertat dels presos polítics i la "independència del poble".

Anar al contingut