Un dels acampats a Idomeni allunya una granada de gasos lacrimògens que la policia havia disparat contra els refugiats (Reuters)
Un dels acampats a Idomeni allunya una granada de gasos lacrimògens que la policia havia disparat contra els refugiats (Reuters)
Idomeni

Desenes de ferits pel llançament de gasos lacrimògens contra un grup de refugiats

La policia macedònia ha tornat a intervenir amb contundència contra un centenar de refugiats que intentaven passar la tanca fronterera

RedaccióActualitzat
Nous incidents a Idomeni. La policia macedònia ha tornat a intervenir contra un centenar de refugiats a la frontera amb Grècia i ha provocat desenes de ferits, segons l'ONG Metges sense Fronteres. Els policies han llançat gasos lacrimògens i granades eixordadores contra els refugiats que sacsejaven la tanca fronterera i reclamaven que els deixessin passar. La situació s'ha tranquil·litzat després d'incrementar-se la presència policial.

Recordem que diumenge hi va haver centenars de refugiats ferits a causa de la intervenció de la policia macedònia, que va utilitzar gasos lacrimògens i pilotes de goma. Els incidents d'aquest matí han passat a pocs centenars de metres d'un centre de recepció de migrants que en aquell moment visitava el president de Macedònia, acompanyat dels seus homòlegs croat i eslovè.
Anar al contingut