Vilassar de Dalt

Descomptes del 25% per als conductors habituals de la C-32 al peatge de Vilassar de Dalt

A partir d'aquest dilluns, el peatge de la C-32 a Vilassar de Dalt aplicarà descomptes als usuaris habituals que condueixin per la via més de 16 vegades al mes en dies laborables. El descompte serà més elevat per aquells usuaris que el travessin més de 24 vegades al mes. També es bonificaran els cotxes amb més de tres ocupants i aquells que emetin baixos índexs de CO2. El peatge d'accés a la C-32 des de Premià de Mar també serà més barat.

Actualitzat
En compliment del decret aprovat per la Generalitat per als conductors que utilitzin habitualment la via C-32 amb origen o destí al Maresme, el peatge de la C-32 a l'altura de Vilassar de Dalt aplicarà descomptes als usuaris habituals. Hi haurà tres fases.

En una fase inicial, a partir d'aquest dilluns el peatge serà un 25% més barat per aquells conductors que el travessin més de 16 vegades al mes en dies laborables, i fins a un 35% més econòmic per aquells que ho facin més de 24 cops al mes. En una segona fase, entre l'aprovació de l'estudi informatiu de la ronda i el començament de les obres, el descompte per a aquests últims s'incrementarà al 50%. A més, durant els mesos que duri aquesta segona fase, així com durant la tercera, que començarà quan s'acabin les obres, també s'aplicaran bonificacions del 25% als vehicles que transportin tres o més ocupants, i als que emetin menys de 120 grams de CO2 per quilòmetre. Aquest descompte serà acumulable amb l'anterior.

Els usuaris del peatge d'accés a la C-32 des de Premià de Mar també es veuran beneficiats per aquests descomptes. A més, durant el termini que durin les obres a la ronda del Baix Maresme, els conductors que facin recorreguts dins la comarca i reuneixin alguna de les tres condicions per optar a les bonificacions tindran un descompte del 100%, és a dir, total.

Els tractes de favor als usuaris habituals del peatge de la C-32 estan relacionats amb l'acord entre la Generalitat i el Ministeri de Foment per traspassar el tram de la carretera N-II al govern, i el compromís per part de l'executiu central de fer uns pagaments anuals de 400 milions d'euros durant els pròxims quatre anys per atendre les despeses de la ronda de Mataró i la del Baix Maresme.
Anar al contingut