Kevin Spacey s'enfronta a múltiples acusacions (Reuters)
Kevin Spacey s'enfronta a múltiples acusacions (Reuters)
Los Angeles

Descarten acusar Kevin Spacey per un cas d'agressió sexual perquè ha prescrit

L'actor nord-americà s'enfronta, però, a altres acusacions més recents d'abusos sexuals

RedaccióActualitzat

L'actor Kevin Spacey no serà jutjat per un dels casos d'agressió sexual als quals s'enfronta. La fiscalia de Los Angeles ha decidit no presentar càrrecs contra ell perquè el delicte del qual se l'acusava ja hauria prescrit. La fiscalia l'investigava per una suposada agressió a un home el 1992 a West Hollywood, a Califòrnia.

El protagonista d'"American Beauty", que en l'últim any ha rebut múltiples acusacions d'abusos sexuals, no s'asseurà al banc dels acusats per aquest cas, però s'haurà d'esperar per saber com es resol una altra denúncia que la fiscalia de Los Angeles encara estudia. La presumpta agressió va passar l'octubre del 2016 a Malibu. De fet, Spacey està sent investigat per almenys vuit casos més d'agressió sexual als Estats Units i el Regne Unit.

Arran d'aquests escàndols, la sèrie "House of Cards" va acomiadar Kevin Spacey, que n'era un dels protagonistes, i el director Ridley Scott va eliminar totes les seves escenes a la pel·lícula "Tots els diners del món" i les va tornar a rodar amb Christopher Plummer com a substitut.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Agressió sexualCinema
Anar al contingut