Imatge d'arxiu de l'estació de França de Barcelona
Imatge d'arxiu de l'estació de França de Barcelona
Barcelona

Descarrila un tren sense passatge a l'estació de França

Un tren sense passatgers ha descarrilat a l'estació de França de Barcelona. L'avaria ha deixat sense subministrament elèctric l'estació, cosa que estat tenint efectes en la circulació ferroviària. Vint-i-un passatgers han hagut de ser evacuats d'un tren.

RedaccióActualitzat
Un total de 21 passatgers han hagut de ser evacuats d'un tren de rodalies a Barcelona, entre les estacions de Passeig de Gràcia i de França. Els viatgers anaven en un tren que havia sortit de l'estació de França i es dirigia cap a Vilanova i la Geltrú i que s'ha quedat sense subministrament elèctric per culpa del descarrilament d'un altre tren sense passatge. Aquest descarrilament ha provocat danys a la infraestructura i ha deixat sense tensió elèctrica tota l'estació de França.

Els passatgers de l'únic tren amb passatge afectat els han tret per una boca d'emergència situada a la confluència de l'avinguda Diagonal amb el carrer Àlaba.

Al marge d'aquest problema puntual, l'avaria fa que a hores d'ara l'estació de França continuï sense subministrament elèctric. Per això, els trens de la línia R2-sud inicien recorregut a l'estació de Passeig de Gràcia i els trens regionals amb origen final a l'estació de França operen des de l'estació de Sants. A hores d'ara Renfe no té cap previsió sobre la recuperació del servei a l'estació de França.


Anar al contingut