L'accident s'ha produït per la sortida de la via dels eixos del segon cotxe del comboi.
L'accident s'ha produït per la sortida de la via dels eixos del segon cotxe del comboi.
Flaçà

Descarrila un tren de mitjana distància a Flaçà i provoca contusions a dues passatgeres

Ensurt sense més conseqüències en un tren de mitjan distància que cobria el trajecte entre Portbou i Barcelona. El comboi ha descarrilat al pas per Flaçà, al Gironès, per la sortida d'un eix d'un dels cotxes. En l'accident, dues passatgeres han resultats ferides lleus i han estat traslladades a l'Hospital Doctor Trueta de Girona, d'on han estat donades d'alta al llarg de la tarda. La resta del passatge, unes 200 persones en total, ha estat transbordat a un altre tren per continuar el viatge cap a Barcelona. La incidència no afecta el servei, que s'està fent per via única entre Girona i Figueres, sense parar a Flaçà.

Actualitzat
L'accident s'ha produït cap a un quart de dues de la tarda, quan el tren que partia de Portbou ha sortit de la via en el tram entre Figueres i Girona, en un punt pròxim a la localitat de Flaçà, i ha provocat contusions lleus a dues dones que hi viatjaven. En les tasques d'emergència hi han actuat diversos equips dels Bombers de la Generalitat.

Com a conseqüència de l'incident s'ha inhabilitat l'estació de Flaçà i els viatgers tenen a la seva disposició un servei d'autobusos que els connecta amb Girona i Figueres. Els combois circulen per via única entre les capitals del Gironès i l'Alt Empordà.

Els tècnics d'Adif i Renfe investiguen les causes de la incidència, i hi han enviat un tren taller per retirar el tren accidentat i executar altres tasques tècniques. Els treballs, que s'han de fer sobre les dues vies, es duran a terme de nit per no interferir en el servei.

Anar al contingut