Mòbils, rellotges, ordinadors i material divers robats pel grup criminal
Mòbils, rellotges, ordinadors i material divers robats pel grup criminal
Catalunya

Desarticulat un trio acusat de 17 robatoris amb força en pisos arreu del país

El grup, format per dos homes i una dona, entrava als habitatges trencant el pany de la porta amb unes alicates de pressió, un mètode conegut com "bec de lloro"

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal acusat de 17 robatoris amb força en diversos domicilis d'arreu de Catalunya.

El grup, format per dos homes i una dona, estava especialitzat en entrar als habitatges trencant el pany de la porta mitjançant unes alicates de pressió, un mètode conegut com a 'bec de lloro'.

Els autors dels fets es desplaçaven un mínim de dues vegades a la setmana, des de Barcelona a diverses poblacions de Catalunya. En el primer viatge, dos d'ells escollien els objectius i, en el segon desplaçament, els tres cometien els robatoris mentre no hi havia ningú a l'interior de l'habitatge.

 

El 10 de juliol els mossos van detenir dos dels membres del grup, un home de 35 anys i una dona de 37, que ja han ingressat a presó. El tercer membre ja el tenen identificat.

En els domicilis dels dos membres detinguts s'ha pogut localitzar 60 rellotges, 10 ordinadors, 2 tauletes tàctils, 18 bosses de mà, 9 ulleres de sol de marca i 8.700 euros en metàl·lic.

De moment, cinc víctimes d'aquests il·lícits ja han passat per dependències policials, on se'ls ha retornat part del material sostret dels seus domicilis.

Els lladres havien actuat a Reus, Tàrrega, Cervera, Vilafranca del Penedès, Manresa, Barcelona, Terrassa, Sabadell, Sitges i Sant Just Desvern.

Anar al contingut