Martorell

Desarticulat a Martorell un grup organitzat que assaltava urbanitzacions a Madrid i Alacant

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup especialitzat a assaltar urbanitzacions a Madrid i Alacant, que va ser localitzat a Martorell, Baix Llobregat, amb la col·laboració de la policia espanyola. En el marc de l'operatiu, els agents van detenir quatre persones i tres ja han ingressat a presó per ordre judicial. Els objectes sostrets estan valorats en uns 100.000 euros.

Actualitzat
A finals del mes de novembre de l'any passat, els Mossos d'Esquadra van detectar un augment de robatoris a l'interior de domicilis unifamiliars a Martorell, Baix Llobregat. De les primeres investigacions fetes, es va determinar que quatre persones residents al mateix municipi, tres homes i una dona, d'origen colombià, eren els autors materials d'aquests fets.

Els seu "modus operandi" consistia a realitzar els robatoris a la tarda, quan els propietaris no eren als habitatges. Dos d'ells forçaven l'accés al domicili, la dona realitzava vigilància a l'exterior de la zona i un quart membre s'esperava a dins del vehicle per tal d'assegurar la fugida del lloc.

Una vegada controlat aquest grup, els investigadors van comprovar que l'àmbit de les seves actuacions delictives s'anava ampliant a Madrid i Alacant, la qual cosa va permetre efectuar els escorcolls als seus domicilis i les posteriors detencions.

En les inspeccions, es van confiscar joies i tecnologia de consum, com televisors i consoles de videojocs, valorats en uns 100.000 euros.

Els Mossos donen per desarticulada l'organització, tot i que no es descarten més detencions. Tres dels quatre integrants del grup ja han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.
Anar al contingut