Castelldefels

Desarticulat a Castelldefels un grup organitzat que introduïa a Catalunya haixix provinent del Marroc

La Policia Nacional espanyola ha desarticulat a Castelldefels un grup organitzat que introduïa haixix provinent del Marroc. De moment, els agents han detingut dos homes, de nacionalitat marroquina, als quals han decomissat prop de dues tones de droga. El grup portava la mercaderia dins una furgoneta de grans dimensions que transportaven dins un ferri que fa la ruta Tànger-Barcelona cada setmana.

Actualitzat
La policia va demanar una autorització a la fiscalia antidroga per no intervenir el vehicle quan arribés a la capital catalana, i poder seguir-lo per saber on la portaven.

Un cop concedit el permís, els agents van seguir la furgoneta fins a un xalet d'alt estànding de Castelldefels, on es van requisar els 1.652 quilos d'haixix.

En el mateix habitatge es va arrestar un dels membres de la xarxa. A l'aeroport del Prat es va detenir l'altre. Es tracta del cap de l'organització, que havia vingut a Catalunya des del Marroc per supervisar l'operació. La policia el va arrestar quan era a punt d'agafar un avió per tornar al seu país.

L'operació policial continua oberta i no es descarten més detencions. Se sospita que la droga s'introduïa a Catalunya i després es distribuïa arreu d'Europa.


Anar al contingut