Barcelona

Desarticulades dues bandes de lladres molt actives que actuaven especialment a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana deu persones, quatre de les quals menors d'edat, en dues operacions policials que han permès desarticular dos grups de lladres molt actius a qui s'atribueix uns seixanta robatoris a tot Catalunya, especialment a la ciutat de Barcelona. Segons fonts de la policia catalana, la desarticulació d'aquests dos grups ha permès que aquesta setmana ja s'hagi notat un "important descens" en el nombre de robatoris registrats en establiments comercials de la ciutat comtal.

Actualitzat
En una de les operacions, els Mossos han detingut sis homes d'entre 21 i 36 anys, cinc dels quals ja han ingressat a la presó. El grup actuava de forma itinerant i se'ls atribueixen almenys una trentena de robatoris en locals de diferents tipus de diverses poblacions catalanes, encara que gran part de la seva activitat se centrava a Barcelona.

L'altre grup desarticulat estava integrat per quatre joves menors d'edat, especialitzats en principi a robar en gasolineres, malgrat que amb el temps també van començar a robar en farmàcies, joieries i supermercats dels districtes de Nou Barris, on se'ls atribueixen 14 assalts, i Gràcia, Sant Martí, Sant Andreu, Sants, l'Eixample i Horta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut