Diners i objectes que la banda de lladres havia robat als turistes i que ara s'han pogut recuperar (ACN)
Barcelona

Desarticulada una banda especialitzada a robar les maletes als turistes en hotels

La policia recupera prop de 70.000 euros en efectiu i centenars de telèfons mòbils, ordinador portàtils i càmeres de fotos

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una organització criminal especialitzada a robar maletes i bosses de mà en hotels de Catalunya.

S'han detingut 23 persones de nacionalitats espanyola, peruana, marroquina i argentina com a presumptes autors d'un centenar furts en hotels de l'àrea metropolitana i de zones costaneres de Catalunya.

Els membres de la banda entraven als hotels, es feien passar per turistes i aprofitaven els moments en què els clients feien el "checking" d'entrada o sortida per robar-los els equipatges.

Els agents han intervingut al grup gairebé 70.000 euros en efectiu, 385 telèfons mòbils, 33 ordinadors portàtils, 43 càmeres de fotos, 23 càmeres de vídeo i 48 tauletes electròniques. També s'han pogut recuperar més de 200 peces de joieria i 7 vehicles que utilitzaven els integrants de l'organització per delinquir.

En dos domicilis dels detinguts es van trobar laboratoris per clonar i falsificar targetes de crèdit i de TMB, a més de màquines de clonatges, targetes blanques i un rotllo de títols de metro amb què se'n podien preparar fins a 2.000 unitats.

 

Anar al contingut