Hospitalet de Llobregat

Desarticulada una banda acusada de robar en 24 pisos de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup molt actiu de lladres que presumptament actuava a l'Hospitalet de Llobregat i a Barcelona. En concret, se'ls imputen 23 robatoris a l'interior de pisos de l'Hospitalet i un a Barcelona. La policia va començar a investigar les activitats de la banda a principis d'any, quan va tenir constància de diversos robatoris a domicilis en els quals es repetia la mateixa manera d'actuar. Quatre persones han estat detingudes i ja han ingressat a la presó.

Actualitzat
Els detinguts solien accedir als pisos al matí, quan els seus habitants estaven treballant. Forçaven el pany de les portes dels domicilis i els bloquejaven per impedir l'entrada dels propietaris en cas que els lladres encara fossin a dins.

La banda utilitzava guants blancs de tela en els robatoris i entre els seus membres es distribuïen les tasques de vigilància, entrada al pis, sostracció dels objectes i fugida. Els objectes que robaven eren de fàcil transport, bàsicament ordinadors, telèfons mòbils, càmeres fotogràfiques, joies i diners, però si podien també s'enduien altres objectes més grans com pantalles planes de televisió.

Els mossos no descarten imputar-los més robatoris un cop finalitzi l'estudi del material recuperat, tot i que han donat per finalitzada la investigació perquè no esperen detenir ningú més.
Anar al contingut