La Sénia

Desapareix amb el camió de l'empresa i la càrrega, valorats en 150.000 euros

En denunciar la desaparició del camioner, el propietari de l'empresa ha sabut que la documentació que els havia entregat era falsa

RedaccióActualitzat

Un transportista de la Sénia ha denunciat la desaparició d'un camioner que treballa per a ell i de qui no sap res des de dimecres. Va marxar amb el camió de l'empresa i part de la càrrega sense repartir.

En denunciar els fets, el propietari de l'empresa s'ha assabentat que la documentació que els havia entregat era falsa. I ara, la Guàrdia Civil intenta confirmar si el camioner desaparegut podria ser l'home que van trobar mort aquest dissabte a la platja de Sant Carles de la Ràpita.

Marcos Cortés, empresari de la Sénia, va contractar el treballador, un home de Terrassa de 39 anys, el dia 5. Aquesta setmana va fer el seu segon repartiment amb un camió negre i un remolc propietat de l'empresa, valorat en 150.000 euros.

L'últim cop que van veure el camioner va ser el dia 12 a la nit, quan va marxar amb el vehicle carregat amb dues caixes plenes de mobles que havia de repartir a Barcelona i Girona.

Dos dies més tard, dimecres, va trucar al propietari per dir-li que havia tingut problemes als frens de la caixa remolc. Li va explicar que tenia un familiar que li arreglaria, però que se li havien d'avançar els diners. Li van fer una transferència i des d'aleshores no han pogut contactar més amb ell.

Divendres van denunciar als Mossos la desaparició tant del conductor com del camió i la mercaderia. També van saber que la documentació que els havia entregat era falsa i que tindria antecedents.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut