Barcelona

Desapareguda una noia de 16 anys a Barcelona

RedaccióActualitzat

La policia busca una noia de 16 anys desapareguda des d'aquest dilluns al matí quan anava a l'escola de Barcelona on estudia primer de Batxillerat. Es diu Martina Alemany, està en tractament a l'Hospital Clínic de Barcelona perquè pateix un trastorn alimentari, i quan va marxar va dir als pares que anava a fer fotocòpies i després a estudiar per un examen, però no es va presentar a l'examen.

Aquest dilluns també tenia visita a l'hospital per seguir el tractament, i quan tampoc hi va anar els pares van posar denúncia als Mossos i van difondre fotografies seves a les xarxes socials demanant ajuda per trobar-la. La mare, Ester Casas, entrevistada aquest dimarts al matí a "Els matins" de TV3, ha explicat que havien rebut una nota de la filla:

"Acabem de trobar una nota a la bústia, ara mateix, que diu: "Us estimo, estigueu tranquils, estaré bé. No m'han raptat, simplement he marxat, no us vull causar més problemes. Gràcies per haver-me aguantat tant de temps".

Un cas amb molta difusió i de molt abast ciutadà

Després de rebre la denúncia, els Mossos van activar la recerca de la noia. Davant la difusió que ha aconseguit la notícia a les xarxes socials, han alertat de no fer cas de les informacions no contrastades:

 

 

Una recerca intensiva i intensa

Els familiars han explicat que quan va marxar la noia duia una jaqueta negra i una motxilla de color rosa. Les altres famílies del centre escolar i altres voluntaris, fins a 200 persones, van pentinar aquest dilluns fins a la matinada la zona i també força barris de la ciutat sense que en poguessin trobar cap pista. Els pares pensen que és fora de la ciutat perquè, si encara fos a Barcelona, l'haurien trobat. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut