La noia va ser vista per darrera vegada davant l'edifici de la seu de Correus de Girona
La noia va ser vista per darrera vegada davant l'edifici de la seu de Correus de Girona
Girona

Desapareguda des de dissabte a la nit una jove de 16 anys a Girona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició d'una jove de 16 anys la nit de dissabte a Girona. Es tracta de Carla Paunero Moreno, que dissabte va sortir amb uns amics i el seu germà a veure el partit de la final de la Champions de futbol i no va tornar a casa. La van veure per última vegada davant de l'edifici de Correus de Girona poc abans de la mitjanit del dia 28, en la celebració de la victòria del Barça. Des de llavors ja no se'n sap res més perquè no portava mòbil, ni documentació i tampoc diners.

Actualitzat
La mare de la jove ha interposat la denúncia i els Mossos asseguren que no descarten cap extrem, però creuen que es podria tractar d'una desaparició voluntària.

Aquest cas és el segon que es coneix en pocs dies de noies menors d'edat que han desaparegut a Girona. L'altre cas és el de Jéssica Macarena Jiménez León, veïna de Cassà de la Selva, que va ser vista per última vegada el 18 de maig al parc de la Devesa.

A més a més, la periodista gironina del diari "El Punt", Irene Rigall, es troba desapareguda des del 17 de març, quan va ser vista per darrera vegada al barri de Sant Narcís de Girona. Des d'aleshores, un grup del Facebook centralitza les possibles informacions i novetats que es puguin anar coneixent del cas.

Anar al contingut