La fuita de gas ha provocat una gran flama (Bombers)
La fuita de gas ha provocat una gran flama (Bombers)
Sant Joan Despí

Desallotjat un edifici a Sant Joan Despí per una fuita de gas amb flama

La fuita de gas s'ha produït mentre es reparava el trencament d'una gran canonada d'aigua que ahir va provocar inundacions a la zona

RedaccióActualitzat

Desallotjats preventivament els veïns d'un edifici del barri de les Planes de Sant Joan Despí per una fuita de gas amb flama al carrer que ja està sota control. Com a mesura de prevenció, també s'han evacuat els nens que feien un casal d'estiu al Parc de la Fontsanta i s'ha acordonat la zona.

L'incendi no ha causat cap ferit, però el subministrament de gas a la zona estarà tallat unes hores.

Els fets han passat a la zona del carrer John F. Kennedy amb Francesc Cambó. Hi treballen 8 vehicles de Bombers, que ja donen per controlat el foc.

La fuita de gas s'ha produït mentre es reparava una gran canonada que transporta aigua des del dipòsit de Cornellà al d'Esplugues. Dijous al matí aquesta canonada es va avariar i va provocar algunes inundacions al barri de les Planes, a més de deixar 10.000 usuaris sense servei d'aigua durant unes hores.

Operaris de la companyia de gas treballen per interrompre la fuita, mentre que els bombers intenten controlar les flames. Les altes temperatures produïdes per la fuita han afectat el mobiliari urbà i també els tendals de la façana del costat.

 

Anar al contingut