Sabadell

Desallotgen un bloc de pisos de Sabadell després que un home morís electrocutat a la dutxa

La Policia Municipal ha evacuat l'edifici quan ha comprovat que no reuneix les condicions de seguretat

RedaccióActualitzat

La Policia Municipal de Sabadell ha desallotjat aquest diumenge de matinada una trentena de veïns d'un bloc de pisos de Sabadell perquè, divendres, un home hi va morir electrocutat quan es banyava. Això va passar cap a la una del migdia en un habitatge del carrer del Príncep de Viana, al barri de Ca n'Oriac. Es tracta d'un edifici de cinc plantes amb dos pisos per planta.

Segons les primeres investigacions, sembla que "una anomalia o un entrecreuament" entre la instal·lació elèctrica i la d'aigua va provocar l'electrocució de la víctima, un home de 54 anys. Tot i que es desconeix el motiu exacte, l'electricitat li va arribar per l'aigua

Un dia i mig després, la policia ha decidit evacuar tot l'edifici com a mesura de precaució, perquè han comprovat que l'immoble no té les condicions de seguretat necessàries. Ho han dit a través de Twitter:

Segons l'Ajuntament, mentre la companyia Fecsa-Endesa no acabi de fer totes les comprovacions, l'immoble estarà buit. Alguns veïns han informat els bombers que l'aigua els picava amb el contacte amb la pell, un indicatiu que podria estar electrificada.

El consistori ha reallotjat 14 veïns en pensions, i 13 més són en cases de familiars o amics. 

 

 

Anar al contingut