Salt

Desallotgen dos veïns del ple de Salt per increpar l'alcaldessa

L'enfrontament entre dos grups de veïns per la falta de seguretat a Salt, al Gironès, ha marcat el ple d'aprovació del pressupost municipal. El ple ja es va haver de suspendre dilluns per les protestes d'uns 300 veïns i avui poc li ha faltat. La Policia Local ha desallotjat, a petició de l'alcaldessa, dos veïns del municipi per cridar i increpar-la durant el ple municipal d'aquest matí.

Actualitzat
Veïns i immigrants de Salt han mantingut una forta discussió a les portes de l'ajuntament, on s'havien concentrat uns dos-cents veïns després que aquest matí l'alcaldessa Iolanda Pineda fes dessallotjar de la sala de plens dues persones per increpar-la i per no voler apagar els telèfons mòbils. 

En un moment donat, l'alcaldessa havia demanat als assistents que apaguéssin els telèfons mòbils, però un dels assistents ha cridat: "No tenim mòbils, ens els han robat", fet que ha donat lloc a crits i insults. "No puc dormir des de fa un mes per por"; "No tenim policia en aquest poble" o "Vés-te'n ja de Salt", han estat els crits més corejats. Aquests incidents han provocat l'expulsió de la sala de plens de dos veïns.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut