Imatge d'arxiu de l'entrada de "Paradise", el macroprostíbul de la Jonquera. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu de l'entrada de "Paradise", el macroprostíbul de la Jonquera. (Foto: ACN)
La Jonquera

Desactivats els explosius del cotxe aparcat per homes armats davant el macroprostíbul Paradise

Cap a tres quarts de dues de la matinada, els artificiers han obert el vehicle amb explosius que un grup de quatre homes encaputxats i armats havia deixat aparcat davant del macroprostíbul de la Jonquera i els han desactivat. Unes 500 persones han hagut de ser desallotjades.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han trobat explosius al maleter del cotxe que un grup de quatre homes encaputxats havia deixat aparcat aquest diumenge al vespre davant del macroprostíbul Paradise, a la Jonquera. Cap a tres quarts de dues de la matinada, tècnics especialistes en desactivació d'artefactes explosius (Tedax) de la policia catalana han obert el vehicle i els han desactivat. Els artefactes eren al seient del darrere del vehicle, un Opel Astra amb matrícula espanyola, segons ha explicat l'alcaldessa de la Jonquera.

Al voltant de dos quarts de nou del vespre d'ahir, diumenge, el vigilant del prostíbul va avisar els Mossos que quatre homes encaputxats i armats, amb armes llargues, havien deixat el vehicle aparcat i l'havien avisat que hi havia una càrrega d'explosius. Després, van fugir amb un segon cotxe, un Porsche Cayenne. Al cap d'unes hores, un cotxe d'aquesta marca va aparèixer calcinat a Capmany, però encara no s'ha pogut confirmar si és el mateix.

Davant l'amenaça, es va desallotjar totes les persones que hi havia al prostíbul i en altres edificis veïns. En total, més de 500 persones del polígon Mas Morató, on hi ha el prostíbul.

No és la primera vegada que aquest prostíbul és atacat. Fa només quinze dies un motorista va llançar explosius contra l'edifici, tot i que de moment no es relacionen aquests dos fets.

Anar al contingut