Rètol d'entrada a Ouled Ayad, el poble del Marroc on un grup de joves hauria segrestat i violat una menor durant un mes
Rètol d'entrada a Ouled Ayad, el poble del Marroc on un grup de joves hauria segrestat i violat una menor durant un mes

Denuncien que una Manada marroquina va violar i torturar una noia durant un mes

Tretze joves d'un poble del centre del Marroc haurien segrestat la menor abans del ramadà

RedaccióActualitzat

Un grup de 13 nois del poble d'Ouled Ayad, al centre del Marroc, hauria segrestat una menor durant un mes i l'haurien violada i torturada sistemàticament.

Segons ha informat l'agència EFE, el fet l'ha denunciat públicament una entitat anomenada Associació per al Desafiament de la Igualtat i la Ciutadania.

EFE ha parlat amb Buchra Abdu, fundadora d'aquesta entitat, que ha explicat que el segrest s'hauria produït abans del ramadà, però que la família no hauria denunciat la desaparició llavors per falta de confiança en la policia.

8 detinguts

Un cop la menor va ser alliberada, i quan ja va ser a casa, llavors la família hauria denunciat el segrest. La policia marroquina ja ha detingut 8 dels agressors i està buscant els altres 5.

Segons informacions recollides per l'agència, els joves van segrestar i retenir la menor en una casa del poble, de més de 20.000 habitants, i situada entre Casablanca i Marraqueix.

Allà l'haurien violada per torns, i també l'haurien torturada, cremant-la amb cigarretes i fent-li inscripcions al cos amb ganivets.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut