Prova pilot al metro de Barcelona per controlar-ne l'aforament a temps real
També es fa recompte d'usuaris a les parades dels autobusos
Barcelona

Denuncien que un autobús atropella un avi a Barcelona i se'n va sense auxiliar-lo

La Guàrdia Urbana i TMB investiguen les circumstàncies de l'atropellament de l'home de 87 anys, que ha quedat ferit en una cama

Actualitzat

Un home de 87 anys ha resultat ferit aquest migdia a Barcelona quan un autobús de la línia D-40 de TMB l'ha atropellat.

Segons han denunciat alguns testimonis, malgrat que han avisat al conductor de l'autobus que hi havia un home ferit a terra, ha continuat la seva ruta amb normalitat sense fer cas de les recriminacions.

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona han informat que l'accident ha passat a un quart de dues del migdia a l'avinguda Verge de Montserrat, al Guinardó. L'autobús D40, que fa la ruta entre plaça Espanya i la Via Favència, estava aturat a la parada de Verge de Montserrat - la Bisbal.

Un home gran s'hi ha acostat corrent i ha intentat pujar quan l'autobús ja havia tancat les portes. Malgrat que l'home ha donat cops a la porta, l'autobús ha arrencat i l'ha fet caure a terra. Després li ha passat per sobre.

Els passatgers haurien demanat al conductor que s'aturés per auxiliar la víctima, però el xofer ha continuat endavant sense aturar-se per causes que ara s'investiguen.

Les altres persones que eren a la parada de l'autobús han atès el ferit i han avisat una ambulància que l'ha traslladat fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Té una fractura en una cama i li estan fent un reconeixement general per descartar altres ferides.

Els testimonis haurien trucat al telèfon d'emergències 112 per alertar de l'actitud del conductor.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les causes de l'accident.

 

Anar al contingut