Lleida

Denuncien que un agent de la Guàrdia Urbana custodia la bandera espanyola a la Paeria

RedaccióActualitzat

Polèmica a Lleida després que ha sortit a la llum que un agent de la Guàrdia Urbana estaria custodiant la bandera espanyola al terrat del Palau de la Paeria des del passat 27 de setembre. Un agent de la Guàrdia Urbana fa guàrdia al passadís de la quarta planta, on hi ha els grups municipals, i el terrat on onegen les banderes catalana, espanyola i de Lleida. Segons el PDeCAT, però, l'urbà té com a ''missió'' la custòdia de la bandera espanyola.

El grup municipal del PDeCAT en demanarà explicacions a la Comissió de Polítiques de Gestió dels Recursos, Seguretat Pública i Organització municipal. També incidirà en com afecta en l'organització de la feina dels agents i quin cost suposa per a les arques municipals destinar una persona a aquesta tasca.

El grup municipal de la Crida-CUP ha qüestionat també aquesta vigilància, que, diuen, es du a terme des del dia de la proclamació de la República Catalana. 

El PDeCAT considera que destinar un agent a custodiar la bandera espanyola és un malbaratament de recursos del tot injustificat i que, a més, suposa una desconfiança manifesta en els regidors i els treballadors dels grups municipals que ocupen les oficines de la quarta planta de l'ajuntament.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Govern empresonat
Anar al contingut