El missatge 'Sí. Viure vol dir prendre partit' que la CUP de Mataró ha pintat en un mural a l'antiga fàbrica de Can Marfà aquest dium…
El missatge 'Sí. Viure vol dir prendre partit' que la CUP de Mataró ha pintat en un mural a l'antiga fàbrica de Can Marfà aquest diumenge 17 de setembre del 2017. (Horitzontal)

Denuncien identificacions, requisa de material de la campanya per l'1-O

Actualitzat

ACN Barcelona.-La policia local ha fet aquest diumenge diverses identificacions i ha requisat material de la campanya pel referèndum de l'1 d'octubre en poblacions d'arreu de Catalunya. Aquestes actuacions s'han fet seguint les directrius de la Fiscalia General de l'Estat, que els va demanar que investiguessin qualsevol actuació encaminada a organitzar el referèndum i que intervinguessin "les urnes, sobres electorals" i altres elements destinats a preparar la consulta. A Mataró la Policia Local ha identificat sis militants de la CUP que pintaven un 'si' en una paret de la fàbrica Marfà. L'actuació s'ha fet arran de la denúncia d'un veí que ho ha vist. A Tarragona els agents han identificat diverses persones que repartien ventalls a favor del 'sí'. A Vic la Guàrdia Urbana ha fet tancar una parada informativa de la CUP i capgirem Vic i els ha requisat cartells. I a Alfarràs (Segrià) l'entrada de l'ajuntament, del PSC i que s'ha negat a col·laborar amb l'1-O, ha aparegut aquest diumenge al matí empaperada de cartells i adhesius del 'sí'. Els socialistes ho han denunciat a través de Twitter.

Anar al contingut