Enxampat un home que circulava a 215 km/h (@mossos)
Enxampat un home que circulava a 215 km/h (@mossos)
Pla de Santa Maria

Denunciats un conductor que circulava a 215 km/h i un altre a 210 km/h a l'AP-2

El conductor que anava a 215 km/h té una denúncia penal com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos conductors que circulaven a més de 200 quilòmetres per hora a l'autopista AP-2 a l'altura del Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. Un d'ells, un veí de Pamplona de 51 anys, ha estat denunciat penalment perquè superava els 215 km/h.

Els fets van passar dilluns cap a les nou del matí durant un control de velocitat que els Mossos d'Esquadra van fer a l'AP-2 a l'altura del Pla de Santa Maria.

En un primer moment, els agents van detectar un cotxe que circulava a 215 km/h en un tram limitat als 120 km/h, cosa que al conductor li va valer una denúncia penal com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Aquest tipus de denúncia s'estableix a partir dels 215 km/h.

El segon turisme circulava a 210 km/h, i el conductor va ser denunciat administrativament per l'excés de velocitat i ha perdut sis punts del carnet de conduir.

En el mateix dispositiu, els agents van controlar 630 vehicles, 37 dels quals van ser denunciats administrativament per excés de la velocitat.

Anar al contingut