Un membre dels Agents Rurals amb una de les canyes intervingudes a un grup de pescadors furtius a l'embassament de Rialb, la nit del 2 al 3 de …
Un membre dels Agents Rurals amb una de les canyes intervingudes a un grup de pescadors furtius a l'embassament de Rialb, la nit del 2 al 3 de juliol del 2016. (Vertical)

Denunciats sis pescadors a l'embassament de Rialb per pescar de nit

Actualitzat

ACN Bassella.-Els Agents Rurals van denunciar la nit de dissabte a diumenge passat sis pescadors per pescar en horari inhàbil a l'embassament de Rialb, concretament al municipi de Bassella (Alt Urgell). Un dels pescadors, a més, pescava amb quatre canyes de pesca a la vegada (el número màxim permès és de dues), mentre un altre no tenia ni llicència de pesca ni permís de la zona de pesca controlada. Davant els fets, els Agents Rurals van aixecar sis actes per infracció administrativa de la Llei de Pesca Continental i van comissar un total de 13 canyes de pesca. Els fets denunciats estan tipificats com a infraccions lleus, i es sancionen amb multes que poden anar dels 60 als 300 euros. Altrament, el cos també va denunciar un dels pescadors després de sorprendre'l fent foc d'esbarjo, amb carbonet vegetal, vora el pantà. Les multes per infracció lleu de la normativa de prevenció d'incendis van dels 100 als 600 euros.

Anar al contingut