Madrid

Denunciat un web que promet ajudar a "deixar enrere l'homosexualitat"

Qui ha destapat el cas és Arcópoli, que assegura que el web és una estafa, ja que les teràpies són de pagament

RedaccióActualitzat

Una associació de defensa del col·lectiu LGTB ha denunciat una pàgina web que assegura que l'homosexualitat "es pot deixar enrere" i ofereix un tractament per fer un canvi d'orientació sexual.

Qui ha destapat el cas és Arcópoli, que assegura que elenalorenzo.com és una estafa, ja que les teràpies són de pagament.

Sembla que la persona que ofereix les teràpies seria de Madrid, però, segons Yago Blando, portaveu de l'Associació Arcópoli, també hauria tractat casos a Barcelona. 

S'autodenomina "coach" i "terapeuta" i assegura que "les persones naixem heterosexuals" i les que experimenten el que ella anomena "AMS" (atracció per persones del mateix sexe") "no ho trien" i "han de poder tenir llibertat d'elecció".

Per aconseguir-ho, afegeix, cal que tinguin "coneixement complet" de les conseqüències de "sortir de l'armari" i conèixer la "teràpia de canvi", que ella ofereix, i tenir-hi accés.

També aclareix que no es dirigeix a "persones gais", sinó als qui experimenten "sentiments homosexuals no desitjats que els fan viure infeliços i insatisfets", un "grup" -adverteix- que "és molt nombrós, més del que pensem".

A la pàgina web hi ha presumptes testimonis de gent que assegura que s'ha adonat que no és gai a partir de les trobades amb la terapeuta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut