Imatge d'arxiu d'una gossera il·legal.
Imatge d'arxiu d'una gossera il·legal.
La Torre de Claramunt

Denunciat un veí de l'Anoia per la venda il·legal d'animals per internet

Des de principis d'any hauria venut uns 600 gossos i gats, que mantenia a casa seva en males condicions higièniques i sanitàries

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de la Torre de Claramunt, a l'Anoia, per la venda il·legal d'animals per internet. Sense cap tipus de llicència, el denunciat, que té 43 anys, hauria venut per internet uns 600 gossos i gats des de principi d'any.

Arran de diverses denúncies, els Mossos van detectar que l'home es feia passar per criador professional i auxiliar veterinari. Deia als compradors que els animals disposaven del xip, les vacunes i els documents obligatoris quan, en realitat, els criava a casa en males condicions higièniques i sanitàries. Els compradors veien com les seves mascotes arribaven malaltes i en alguns casos, fins i tot, van morir.

Quan els compradors contactaven amb ell per aquests problemes, en alguns casos el presumpte estafador indicava la medicació que havien de prendre els animals. En cas de mort, els oferia la devolució dels diners o bé un altre animal, però exigint-los sempre que li tornessin el cos i la documentació.

La investigació continua oberta i no es descarten altres denúncies.

Anar al contingut