Jordi Perelló al seu taller mecànic de Reus
Jordi Perelló al seu taller mecànic de Reus
Reus

Denunciat per odi un mecànic per no atendre vehicles de la policia després de l'1-O

Després de l'1-O, Jordi Perelló va decidir no atendre clients de la Policia Nacional o la Guàrdia Civil: "El silenci els ha fet còmplices i encara no ens han demanat perdó"

Actualitzat

Un mecànic de Reus ha estat denunciat per un presumpte delicte d'odi després de rebutjar fer la reparació al seu taller del vehicle d'una policia nacional. Jordi Perelló va decidir no atendre ni la Guàrdia Civil ni la Policia Nacional després dels fets de l'1 d'octubre, i ho va fer saber a la seva clienta.

Al seu taller habitualment li portaven tant els cotxes oficials dels cossos de seguretat com dels particulars d'alguns agents.

Però aquest dimecres li va trucar per portar-hi el seu cotxe particular una agent de la Policia Nacional que no va voler atendre. Perelló havia pres una decisió i volia respectar els seus principis.

"Li vaig explicar que, sentint-ho molt, des de l'1 d'octubre no els repararia el cotxe, pels fets que van passar, per les càrregues policials. Jo estava convençut que ella era bona persona, però el seu silenci i el del sindicat, de tota la policia i la Guàrdia Civil en general, els ha convertit en còmplices. Encara és el moment que ens han de demanar disculpes."

 

Això li ha comportat una denúncia, segons Perelló, del company de la noia, que és mosso d'esquadra. Poc després de la trucada de l'agent, la seva parella li va trucar i el va insultar per telèfon. Poc després es va presentar al taller i, segons el mecànic, el va amenaçar.

Jordi Perelló ja ha estat citat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus, on no ha volgut declarar, i ara s'enfronta amb una denúncia per un delicte d'odi.

El seu advocat diu que l'actuació del mecànic no es pot considerar un acte d'odi. Ara està pendent que se'l pugui citar en seu judicial. Perelló espera que el jutge arxivi el cas.

 

"El que crec que ha de passar és que quan el jutge vegi això faci una rialla i trenqui el paper. Això no pot ser; no he incitat ningú a odiar ningú; simplement he pres una decisió, meva, personal, dins del meu negoci. No he incitat a ningú a odiar. De totes formes, crec que si hi ha algun tipus d'odi crec que se l'han guanyat."

 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut