El cotxe del conductor temerari que es va estimbar a Sant Pere de Ribes
El cotxe del conductor temerari que es va estimbar a Sant Pere de Ribes
Sant Pere de Ribes

Denunciat penalment un conductor que circulava begut i temeràriament per les costes del Garraf i es va estimbar

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències penals a un conductor

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències penals a un conductor, de 48 anys i veí del Vendrell, que circulava begut i de forma temerària per les costes del Garraf i es va estimbar a Sant Pere de Ribes. L'acusen de dos delictes: un per conducció temerària i un altre per conduir un vehicle sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat d'accident. El conductor serà citat en breu pel jutge de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.

L'acusat circulava per la C-31 a les costes del Garraf, sentit Vilanova, de forma temerària fent ziga-zagues constantment, envaint el carril contrari, obligant als vehicles a apartar-se i reduir la velocitat per no xocar frontalment.

L'acompanyant del cotxe que circulava al darrere del conductor temerari va trucar al 112 per alertar dels fets, que van tenir lloc dissabte passat 12 de novembre a les 21:40 hores. A més, ho va enregistrar tot amb el seu mòbil fins que van perdre de vista l'acusat a l'autopista C-32, a l'alçada de Sant Pere de Ribes. Immediatament els agents de trànsit van iniciar la recerca del vehicle.

 

Poc després, a les 22:05 hores, una patrulla dels mossos es va dirigir fins al pont de la BV-2111 punt quilomètric 9, a Sant Pere de Ribes, perquè un vehicle havia sortit de la via i havia caigut pel pont. Quan la patrulla va arribar al lloc de l'accident va veure que era el mateix vehicle que havia fet la conducció temerària.

El conductor, que va resultar il·lès, es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia amb un resultat de 0,88 mg/l, més de 3 vegades la taxa permesa legalment que és de 0'25 mg/l.

Anar al contingut