Agents dels Mossos d'Esquadra amb el vehicle accidentat a Alió (Alt Camp) en primer terme, aquest 4 de novembre de 2016. (Horitzontal)
Agents dels Mossos d'Esquadra amb el vehicle accidentat a Alió (Alt Camp) en primer terme, aquest 4 de novembre de 2016. (Horitzontal)

Denunciat penalment un conductor a l'Alt Camp que gairebé sextuplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

Actualitzat

ACN Valls.-Els Mossos d'Esquadra han denunciat un veí de Valls de 45 anys per un delicte contra la seguretat del trànsit. L'home, el passat divendres 4 de novembre, va patir un accident a la C-51, al terme d'Alió (Alt Camp) quan el vehicle va bolcar fora de la via. Quan van arribar els Mossos d'Esquadra, alertats de l'accident, van comprovar que el conductor, que havia resultat il·lès, presentava símptomes clars d'anar sota els efectes de l'alcohol. Després de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1,47 mg\/l, una taxa gairebé sis vegades superior a la màxima permesa per a conductors no professionals que és de 0,25 mg\/l. Els agents van denunciar penalment el conductor que compareixerà aquest dimarts al Jutjat de guàrdia i instrucció número 3 de Valls. A més, els Mossos van tramitar la corresponent denúncia administrativa després de comprovar que el vehicle no disposava de l'assegurança en vigor des de l'agost passat.

Anar al contingut