Tarragona

Denunciaran els pares que deixin els seus fills menors de 10 anys sols als busos

L'ajuntament de Tarragona vol posar fi a una pràctica que és cada vegada més habitual a la ciutat: que els menors de 10 anys es desplacin sols als autobusos municipals. El consistori no vol tolerar casos com els que s'han detectat darrerament en línies que passen pels principals centres escolars, amb nens de 5 anys que agafen l'autobús sense anar acompanyats de cap adult. L'ajuntament es planteja denunciar als Serveis Socials els pares que ho permetin.

Actualitzat
L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) prohibirà que els menors de 10 anys es desplacin sols als autobusos municipals. La mesura s'aprovarà en el proper consell d'administració de l'entitat i es posarà en marxa d'aquí a tres setmanes.

Sembla que una de les principals causes de l'increment de menors que van sols als autobusos municipals de Tarragona és la targeta de transport escolar gratuïta que es va donar als alumnes que cursen des de P4 fins a 1r d'ESO a l'inici d'aquest curs. En la majoria dels casos són nens i nenes que, jugant, pugen als autobusos per baixar a la parada següent.
Anar al contingut