EUA

Denuncia la violació en grup de l'avatar de la seva filla de 7 anys en un joc online

Roblox és una plataforma de joc destinada als menors d'edat amb més de 50 milions d'usuaris a tot el món

RedaccióActualitzat

Una mare de Carolina del Nord ha denunciat que en una plataforma de joc en línia per a menors, Roblox, dos homes violen l'avatar de la seva filla de 7 anys i un tercer observador també hi acaba participant. La mare ha compartit algunes captures de pantalla per demostrar els fets.

 

 

La mare denuncia que el joc conté una plataforma de jocs en línia multijugador que permet als usuaris crear el seu avatar personal, així com les seves aventures, similar a MineCraft. Roblox també ofereix l'oportunitat d'interactuar amb les realitats virtuals dels altres, que és una característica popular d'aquest joc.

Amber Petersen, assegura que ella i el seu marit havien configurat totes les opcions de seguretat del joc a la màxima privacitat, "o això creien", assegura. I aconsella a tots els pares donar de baixa els seus fills del joc i revisar totes les polítiques de privacitat de les aplicacions en què participen.

 

 

La mare denuncia que, mentre li llegia un conte a la seva filla de 7 anys, ella jugava amb el seu iPad a Roblox i de cop la nena li va ensenyar la pantalla:

"Al principi, no podia creure el que estava veient. L'avatar de la meva filla dolça i innocent estava sent violentament violada per dos mascles en un camp de joc. Un observador femení es va apropar i va saltar sobre el seu cos al final de l'acte. Llavors, els tres personatges van fugir, deixant l'avatar de la meva filla al mig del pati."

 

Tolerància zero

Roblox assegura tenir tolerància zero amb aquestes conductes.

"El nostre treball per assegurar una plataforma segura sempre evoluciona i continua sent una prioritat per a nosaltres".

La plataforma ha assegurat que ha fet fora el jugador que duia a terme l'acció i que s'havia saltat les normes de conducta i les polítiques comunitàries.

 

 

Què és Roblox?

És una plataforma on els usuaris poden crear els propis mons virtuals, que s'autodefineix com un lloc per crear aventures i jocs de rol per a nens i adolescents:

"Roblox és el millor lloc per imaginar amb els amics. Amb la plataforma de jocs en línia generats per l'usuari i amb més de 15 milions de jocs creats , Roblox és la plataforma de joc número 1 per a nens i adolescents (comScore). Tots els dies, els exploradors virtuals arriben a Roblox per crear aventures, jugar, jugar a rols i aprendre amb els seus amics en un entorn 3D familiar i immersiu."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut