Rita Barberá visitant un mercat durant la campanya de les últimes eleccions municipals
Rita Barberá visitant un mercat durant la campanya de les eleccions municipals del 2015
València

Demanen un carrer per a Rita Barberá a València

Change.org ha organitzat una campanya de recollida de firmes perquè l'exalcaldessa de València, morta dimecres, doni nom a un carrer de la ciutat

RedaccióActualitzat

La plataforma Change.org ha recollit en les últimes hores més de 9.000 firmes que demanen que un carrer o una plaça de València portin el nom de Rita Barberá, alcaldessa de la ciutat durant 24 anys. 

La petició l'ha començat un col·lectiu anomenat Ciutadans de València i, un cop recollides 10.000 firmes, l'enviaran al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la Generalitat Valenciana i a l'ajuntament.

Els impulsors creuen que Barberá mereix donar nom a un carrer "pels 24 anys de dedicació a València i als valencians. Per tot el treball, tenacitat, amor i admiració que durant tota la seva carrera política ha dedicat a la ciutat de València".

Anteriorment, aquesta mateix plataforma havia canalitzat altres peticions sobre Barberá: la supressió del seu aforament, que va aconseguir 64.656 firmes, o perquè deixés el seu lloc al Senat, que van firmar 14.160 persones.

 

 

Anar al contingut