Lucía Bosé va conviure amb la dona de fer feines durant 50 anys (EFE)
Imatge d'arxiu de Lucía Bosé (EFE)
Madrid

Demanen presó per a Lucía Bosé per vendre un picasso de la seva dona de fer feines

Segons el fiscal, que li demana dos anys de presó, l'actriu va subhastar un dibuix del pintor per gairebé 200.000 euros anys després de la mort de la treballadora domèstica

RedaccióActualitzat

La Fiscalia de Madrid ha demanat dos anys de presó per a Lucía Bosé per haver-se quedat els diners de la venda d'un picasso que era de la seva dona de fer feines. Segons la fiscalia, l'actriu va subhastar un dibuix del pintor per 198.607 euros que, en realitat, era d'una treballadora seva que havia mort.

En l'escrit d'acusació, la fiscalia manté que la treballadora domèstica va conviure amb Bosé, al seu domicili de Madrid, durant 50 anys, fins que va morir, l'abril de 1999.

La dona, que es deia Remedios, guardava al pis totes les seves pertinences, entre les quals el dibuix de Picasso titulat "La Chumbera", que l'artista li havia dedicat.

El fiscal manté que Bosé va subhastar el dibuix el juny de 2008 i no va lliurar els diners a les dues nebodes de la dona, a les quals considera hereves. Bosé està acusada d'apropiació indeguda i la fiscalia també vol que indemnitzi les hereves.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut