Xavier García Albiol, líder del PPC

Més de 210.000 persones demanen a Ensenyament que denunciï Albiol per calúmnies

La petició de change.org recull signatures després que el líder del PP català acusés els mestres catalans d'adoctrinar els nens en l'odi a Espanya

RedaccióActualitzat

Una petició a Change.org demana al Departament d'Ensenyament que denunciï per calúmnies el president del PPC, Xavier García Albiol, per haver afirmat que a la majoria d'escoles públiques catalanes "s'educa per odiar Espanya".

La sol·licitud, iniciada per Xavier VB, ja acumula més de 210.000 adhesions.

Al text es considera que les paraules d'Albiol són "un gravíssim atac a la feina de tota la comunitat escolar del país". "El col·lectiu de mestres no podem permetre que s'utilitzin aquestes mentides i acusacions per atacar-nos, amb l'únic objectiu de treure'n rèdit polític", hi afegeix la petició de Change.org, que recorda que el mestre català -més enllà de la seva ideologia- "educa des de la pau, la tolerància i la solidaritat. Mai des de l'odi, la ràbia o la violència". "És per això que, signant aquesta petició, instem el Departament d'Ensenyament a denunciar Xavier García Albiol per calúmnies", finalitza el text impulsat per Xavier VB.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut