Torà

Demanen 19 anys de presó per al veí de Torà que presumptament va matar la dona d'un tret

La fiscalia demana 19 anys i nou mesos de presó per a l'acusat d'assassinar la seva dona d'un tret en el domicili familiar de Torà, a la Segarra. Se l'acusa també de tinença d'armes. La petició de la fiscalia inclou una indemnització per a la filla, la mare i el pare de la víctima. Per la seva part, la defensa sol·licita només un any de pena, ja que considera que l'home estava trastornat perquè la parella estava en tràmits de divorci. El judici durarà dos dies i es farà a l'Audiència de Lleida amb jurat popular.

Actualitzat
Francesc Torrens està acusat d'assassinar presumptament el 18 de desembre del 2008 la seva dona, Anna Garrofé, amb una arma de foc després d'una forta discussió. Segons la fiscalia, dies abans del crim, l'acusat va estar mirant unes fotografies de la seva dona amb una actitud afectuosa amb un altre home.

El dia dels fets, l'home va agafar una pistola i va disparar al cap a la víctima, que dormia al sofà de casa seva. Tot seguit va alertar la dona de fer feines del que havia fet i li va demanar que truqués a la policia. Segons fonts policials, minuts després d'haver comès el crim, l'acusat va declarar a un mosso d'esquadra que li havia disparat i que ara ja no el deixaria.

Aquesta és l'última víctima mortal de violència de gènere a la demarcació de Lleida.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut